E-mail us
Kazakhstan links
Our favorite links
  

-Home

-Weekverhaal

-Reisverslag Addy
-Reisverslag Dirk
-Reisverslag Coen
-Reisverslag familie

-Entertainment!!
-Foto's
-Land informatie
-Stad informatie
-Voor vrienden/familie
-Onze katten
-Onze hond
-De krant in/ over Kazachstan

-Email ons!!
-Disclaimer


English versionDutch version

Webcam
Add this site to your favorites !


Welkom op onze site. Onze namen zijn Jitze en Christien, ons zoontje heet Yde. Wij zijn Nederlanders en we woonden en werkten de afgelopen drie jaar in Almaty. Op dit moment zijn we ons aan het voorbereiden op Seoul, hier gaan we vier jaar wonen. Over enkele weken wordt dit dus de "Seoul, Zuid-Korea nieuwsflits".

Waarom hebben wij een website gemaakt? Uiteraard voor vrienden en familie, dit is verreweg de makkelijkste manier om iedereen op de hoogte te houden. Voor de toevallige bezoeker proberen we ook iets interessants aan te bieden door middel van informatie over t.z.t Zuid-Korea en Seoul. Tip: het weekverhaal. Ben je nieuwsgierig hoe wij het vol/uithouden in het buitenland? Voeg dan deze pagina toe aan je favorieten, tijdens onze wanhopige pogingen om schrijvers te worden is het tenminste onze bedoeling om jullie af en toe te laten lachen. Wij proberen elke zondag een verhaal te plaatsen.

Als we "online" zijn zetten we soms onze webcamera aan. Om ons te zien hoef je alleen maar op "Webcam" te klikken. Hiervoor heb je geen speciaal programma nodig. Je kunt ons ook e-mailen om te vragen wanneer de camera aanstaat.


Jitze, Christien en Yde

(c)2002 Zofona Productions
almaty.blogspot.com

Pagina met veel Kazakhstan links

Almaty-City.com recommended

Freenet, Kazakhstan resources

Kazakhstan news van worldnews.com

De president zijn eigen site

Hotel reserveren

Almaty gids

Expat informatie

NIEUW, dagelijks nieuws