E-mail us
Kazakhstan links
Our favorite links
 
  

-Home

-Weekverhaal

-Reisverslag Addy
-Reisverslag Dirk
-Reisverslag Coen
-Reisverslag familie

-Entertainment!!
-Foto's
-Land informatie
-Stad informatie
-Voor vrienden/familie
-Onze katten
-Onze hond
-De krant in/ over Kazachstan

-Email ons!!
-Disclaimer


English versionDutch version

Webcam
Add this site to your favorites !


Onze katten

Deze pagina is voor iedereen die van onze katten houdt, speciaal voor Gabber, Stanley, Sammy (r.i.p), Whiley, Mies en Bruun en kids, Pebbles, Sjefke (r.i.p.), Mischa en Estahtjah, Guus, Cindy, Helga en Tijger. Deze katten en poezen willen uiteraard weten hoe het met onze stoere jongens gaat.

Veel kijkplezier.Hoi iedereen,

Jullie hebben lang moeten wachten, maar we hebben weer een nieuw verhaal voor jullie. Zoals gewoonlijk is het telepathisch doorgegeven aan onze baasjes die het letterlijk opschrijven, waag het dus niet om onze verhalen niet serieus te nemen.

We zijn door en door verwend. We krijgen heerlijk vlees van de schoonmaakster, lekkere brokjes van onze baasjes en we hebben twee poezemandjes. Toch vinden we dat we mogen klagen. Het is weer winter en er is veel te veel sneeuw gevallen. We zakken tot onze buik weg in die witte ellende. Hoe kan het toch dat de baasjes dit leuk vinden? Hoe moeten we nu de buurt verkennen. Als we 's ochtends naar buiten willen is het soms -10 graden. Dat is koud als je op blote voeten moet lopen. Wij eisen nu dus als wraak elke warme plek in huis op. Alle kleren zijn onze kleren, elke stoel is onze stoel om over de bank nog maar te zwijgen. Waarom zijn we niet naar een warm land gegaan, dit is toch geen leven. De hond heeft er geen last van, die vindt het schitterend om rond te rennen in de sneeuw. Maar voor ons is het hopeloos.

Verder vinden we dat we het volste recht hebben om te klieren en te vechten in ons huis. De bazen worden af en toe behoorlijk boos als de haren weer in het rond vliegen. Maar ze weten niet hoe moeilijk we het hebben. Ik heb het nog moeilijker dan Oet, ik ben namelijk ook op een soort dieet gezet. Ik mag niet meer eten van Oet zijn bord pakken, wat is dat voor een leven. Wij hopen van harte dat het snel lente wordt. We willen weer jagen, vies worden en bijvoeding vangen. Het is maar dat jullie dat weten!!

Tot de volgende keer.

Boy

(c)2002 Zofona Productions
almaty.blogspot.com

Pagina met veel Kazakhstan links

Almaty-City.com , recommended

Freenet, Kazakhstan resources

Kazakhstan news van worldnews.com

De president zijn eigen site

Hotel reserveren

Almaty gids

Expat informatie